Monipuoliset kiinteistöpalvelut Kuopion alueella

Ota yhteyttä

Räätälöityä ja ammattitaitoista palvelua asiakkaamme parhaaksi! Siilin Monipalvelut Oy tarjoaa laadukkaat ja asiakaslähtöiset kiinteistöpalvelut Kuopion seudulla pääasiassa taloyhtiöille sekä yrityksille. Palvelemme kuitenkin tarvittaessa kiinteistöpalveluasioissa myös muita tahoja kuten yksityisiä kuluttajia. Olemme paikallinen ja tuttu kiinteistöpalvelutoimija Kuopion seudulla. Yrityksellämme on pitkä kokemus ja vankka asiantuntijuus sekä ammattitaito kiinteistöjen ja niiden alueiden hoitamisesta.

Tinkimättömällä ammattitaidolla

Huolehdimme tinkimättömällä ammattitaidolla kiinteistöistä ja niiden piha-alueista vuoden jokaisena päivänä. Otamme asiaksemme sen, että kiinteistöt ja niiden alueet säilyttävät arvonsa ja kiinteistöjen asukkailla on mahdollisimman hyvä ja helppo asua.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat:

  • remonttipalvelu

  • koneurakointi

  • piha-alueiden hoito.

Kysy lisää

Monipuoliset ja räätälöidyt palvelut

Tarjoamme kiinteistöpalveluja kokonaisvaltaisesti ja jokaisen asiakkaan mukaan yksilöllisesti räätälöitynä.
Palvelemme asiakkaitamme remonttipalveluiden suhteen sekä sisä- että ulkotiloissa. Hoidamme remontin varmalla ammattitaidolla pienemmissä pintaremonteissa sekä isommissa kokonaisvaltaisempaa urakointia vaativissa, jopa rakenteisiin asti ulottuvissa, korjaushankkeissa. Teemme siivouspalvelujen osalta ylläpitosiivouksia kiinteistöjen yleisissä tiloissa.

Pyydä lisätietoja

Pidämme huolta piha-alueiden siisteydestä ja teemme ulkoalueiden huoltotöitä kuten esimerkiksi kesäisin nurmikoiden leikkaamiset, ja syksyllä siivoamme pudonneet lehdet pois pihalta. Talvikunnossapitoomme kuuluu mm. lumenauraukset, lumityöt ja hiekoitukset nopeasti sekä joustavasti. Tarjoamme lisäksi ammattitaitoista koneurakointia niin pienempiin kuin isompiinkin projekteihin.


Tarjoamme palveluja kiinteistökohtaisten huoltosopimusten mukaisesti sekä myös erillisten tilausten puitteissa.

Tyytyväinen asiakas aina palvelun keskiössä

Yrityksemme tavoitteena ja kiinteistöpalveluidemme keskiössä on tyytyväinen asiakas. Pyrimme reagoimaan ja toimimaan aina mahdollisimman nopeasti asiakkaan toiveisiin ja takaamaan näin mahdollisimman hyvän asiakastyytyväisyyden koskien toimintaamme.


Siilin Monipalveluilla on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, jonka ammattitaitoa päivitetään jatkuvasti. Lisäksi yrityksellämme on käytössä oma monipuolinen ja nykyaikainen kalusto, jonka avulla työt hoituvat nopeasti ja oikeaoppisesti. Parhaan asiakastyytyväisyyden takaamiseksi teitä palvelee siis ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta, jonka apuna on oikeanlainen työkalusto.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä Siilin Monipalveluun ja tilaa luotettavat kiinteistöpalvelut

Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista kiinteistöpalvelua Kuopion seudulla, ota yhteyttä Siilin Monipalveluun ja kerro kuinka me voimme olla avuksi. Kysy nyt lisää kiinteistöpalveluistamme tai pyydä tarjousta jo tänään!

Katso yhteystiedot tästä